Om oss

ELC AB är ett fullserviceföretag, etablerat 2006 i Sverige.

Företaget erbjuder ett varierat utbud av tjänster inom internationell rätt och alla juridiska områden i Sverige. Vi ger juridisk representation av högsta kvalitet för komplexa internationella kommersiella skiljedomar.

Vi erbjuder fullt juridiskt och bokföringsstöd för ditt företag i Sverige.

Vi fortsätter att expandera geografiskt och  ger nu fullt juridiskt stöd även i Ryssland, Finland, Lettland och USA.

Ring bara om du behöver juridiskt stöd.

Utländska representanter

Våra utländska representer samlar specialister från olika kompetensområden med specifika
språkkunskaper och omfattande kunskap och erfarenhet av rättssystem, handel och industri och kultur
i RYSSLAND och USA för att göra affärer på varje marknad.

Rysk representant

Vårt ryska representant team består av experter som är specialiserade på olika juridiska områden och med erfarenhet av olika industrigrenar. Team medlemmarna har fått omfattande kunskap och erfarenhet av att göra affärer med Ryssland genom att arbeta framgångsrikt med både internationella och ryska kunder. Vi kan också hjälpa dig att förstå den ryska företagskulturen och det rättsliga systemet genom att ha en dubbelt kvalificerad advokat som talar flytande svenska, engelska och ryska.

Amerikansk representant

Vår expert Rod Tuvaev, Rådgivare för exportkontroll. Rod ger vägledning om exportkontroller, sanktioner och internationella handelsregler. Genomför sanktions kontroll, revisioner för ryska och utländska företag av sanktioner vid exportimport transaktioner, utvecklar och implementerar policys, processer och förfaranden för att säkerställa efterlevnad av sanktioner och internationella handelsregler och lagstiftningens efterlevnad av USA: s och Europeiska unionens exportregler.